Solglasögon

Solens strålar är härliga men tänk på de är skadliga för dina ögon, ett bra solskydd är viktigt och vi erbjuder flera alternativ. UV-skydd tar bort de farliga UV-strålarna.

Polarisering tar dessutom bort störande reflexer och minskar bländningsrisken. Vi har olika prisklasser och erbjuder självklart solglasögon i din egen styrka.

Maui Jim
Enligt oss, är dessa en av marknadens bästa solglasögon. De har uv skydd, är polariserande, färgförhöjande, kontrasthöjande, antireflexbehandlade och finns som vanliga solglasögon men går även att få med styrkeglas.

Suncover
Är den typ av solglasögon som du kan bära utanpå dina vanliga glasögon eller som vanliga solglasögon om du så vill, naturligtvis är dessa polariserande.

Clip-on
Dessa sätter du på dina egna glasögon. De finns i olika former och storlekar och går även att få som uppfällbara. Naturligtvis är de polariserande.

Färgskiftande glas
Färgskiftande, s.k. fotokromatiska glas, anpassar sig efter ljuset. De är ofärgade inomhus och utomhus anpassar de sig efter dagsljuset. Ger ökad komfort för ljuskänsliga ögon.