Glasögon

Bågar
Vi älskar bågar!
Kantigt, runt eller ovalt- oavsett vilken trend som gäller just nu handplockar vi bågar för att passa alla smaker och storlekar. 
Att vi faktiskt väljer varje enskild båge till butiken gör att vi känner oss extra stolta när du som kund hittar den perfekta bågen för dig. 
Detta gör att vi alltid har ett levande sortiment.
För oss är det lika viktigt att du känner dig fin i dina nya glasögon som det är för oss. Ni kunder är våra reklampelare utåt! #vårsynpåsaken

Terminalglasögon
I dagens samhälle sitter vi mer och mer framför våra datorer. Fel glasögon kan göra att vi får problem med huvudvärk, röda och trötta ögon samt ont i nacken. Om du arbetar mer än en timme om dagen vid datorn ska din arbetsgivare se till att en synundersökning görs för att kontrollera om du behöver speciella arbetsglasögon. Ett par rätt anpassade arbetsglasögon kan göra att du får ett mer avslappnat seende och orkar koncentrera dig längre.

Här kan du läsa arbetsmiljöverkets föreskrifter om arbete vid bildskärm.

  • Närprogressiva glas är endast anpassade för dator och läsavstånd, men ger ett bättre skärpedjup än enkelslipade glasögon.
  • Rumsprogressiva glas är anpassade för läs och datoravstånd, men högst upp i glaset kan du även se några meter bort, för de arbetssituationer som kräver det.

Vi tecknar avtal med både små och stora företag. Vi skräddarsyr avtalet helt efter era behov och kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser Har du frågor om terminalglasögon eller vill ha en offert, tveka inte att kontakta oss.